Szczyt Wąwozu

Miejsce śmierci jednego z władców- Mufasy. Z góry porośnięta trawą, zaś na dnie roślinie mało roślinnością. Kończy się w kierunku cierniska, które to znajduje się niżej wąwozu.
Awatar użytkownika
Hatsuyuki
Punkty Przygody: 0,25 
Medals: 1
Krąg: 1
Punkty Życia:
25/25
Punkty Doświadczenia:
0/ 20
Statystyki:
5 /10
7 / 20
10 / 30
Umiejętności:

-Na zmiane koloru oczu mogę znaleźć bezpieczniejszy sposób. Jeden może zmienić kolor białej części oka ale zabieg byłby bolesny, a lekkie poruszenie spowoduje ślepotę. Drugi to znalezienie kolorowego krysz i wygładzenie go tak by można było go włożyć do oka. Ale trzeba by pozbyć się każdej nierówności i trzymać go w czymś co będzie go zabezpieczać przed pyłem. nie znam się na tym ale jakbyś miał zdolnego i zręcznego rzemieślnika to może by mu się to udało. No i trzeba by użyć kryształu który się nie rozpuszcza. Bo inaczej można by dostać podrażnienia oka. No nie znam się na tym ale słyszałam od mistrza plotkę o gepardzie który w obu oczach miał kolorowe kryształy i to sprawiało że owady zamiast wpadać mu do oczu rozbijały się o te kryształy-
Fenka zastanowiła się chwile i powiedziała
-Czy inne zwierzęta zbierają się pod tą skałą jak pokazuje się małego lwa? To nie jest wołanie do hien czy dzikich psów "patrzcie tak wygląda ktoś kogo pozbycie się najbardziej zaboli lwy". Ja bym się bała takiej tradycji, no chyba że inne drapieżniki nie są zaproszone-
Na kolejne słowa stwierdziła
-W sumie z grzbietu lwa też są fajne widoki, ale z chęcią zobaczyłabym ten widok. Tylko czy na pewno lwy nie będą miały nic przeciwko?-
ODPOWIEDZ